Mellem pakke

I MELLEM pakken tilbyder vi, at lave din hjemmeside helt færdig.

Hjemmesiden indeholder billeder efter egen smag. Du skal bare sende billederne til os, samt alt det materialet der skal være på din hjemmeside. Såsom tekster om jer, det i tilbyder, jeres priser, og virksomhedinformation og evt andet som i ønsker jeres kunder skal se og tilbydes når de møder jer på nettet.

Den mellem pakke inkluderer også 6 timers til retning, efter at i har accepteret at hjemmesiden er klar til brug. De 6 timer kan bruges til løbende ændringer inden for 1 år efter i har taget jeres nye hjemmeside i brug.
 

Er der brug for mere hjælp efter de 6 timer er brugt vil det koste 175 pr påbegyndt time. Det er dog også muligt at købe timeklippekort.

SEO rådgivningen/optimering
Favicon 
er også en del af denne 
pakke.

Mellem Pakke

4999 DKK

Hjemmeside -

Tilretning -

Favicon -

SEO -

Domæne -

-

Alle priser er angivet ex moms. Pakker laves i WIX som er et online CMS system til at bygge websites i. WIX  har i dag mere end 150 millioner brugere i 190 lande. WIX gør det muligt at oprette HTML5- websteder og mobilwebsteder ved hjælp af online træk og slip- værktøjer. Når du bestiller din pakke hos os, arbejder vi på den til du godkender din hjemmeside til online brug, derefter kan du bruge det som vi har lavet gratis, men du kan også tilkøbe pakker for at forbinde dit websted til dit eget domæne, for at fjerne Wix-annoncer, få adgang til formbuilder, tilføje e-handelsfunktioner eller købe ekstra datalagring og båndbredde, vi hjælper dig gerne hele vejen og sikre at du nemt kan komme videre med nøjagtigt det som du ønsker. Wix leverer tilpasselige webstedsskabeloner og en drag-and-drop HTML5-webstedsbygger, der inkluderer apps, grafik, billedgallerier, skrifttyper, vektorer, animationer og andre muligheder. Du bliver selv ejer af din hjemmside så snart at du har betalt den pakke du har valgt hos os og derefter overføre vi ejerskabet til dig. Skulle du ønske at lave tilkøb hos WIX hjælper vi dig selvfølgelig også med dette og du skal forvente at deres omkostning kun er på 63 kr om måneden eller 93 kr. om måneden såfremt du ønsker video på siden. Samtidig får du også adgang til selv at kunne rettet og ændre på hjemmesiden såfremt du ønsker at gøre dette, vi gør det dog gerne for dig. Wix har ligeledes en mobileditor for at give dig mulighed for at justere dit websteder til mobilvisning.

Ønsker du denne pakke, så skriv til os i formularen.

Kontakt os:

Ring til os på:
Vores telefon har åbent, for 15:00 til 20:00 i hverdage.
Eller skriv til os på:

© 2020 by JPMag homepagedesign CVR: 30802209