top of page

Stor Pakke

15.000 kr.

Pakke beskrivelse:

Den store pakke er til dem som skal bruge en hjemmeside med det hele. Den er velegene til nye virksomheder som ikke er startet på deres online presentation.
Den kommer med alt det som en virksomhed skal bruge, og mere til. Så hvis din virksomhed mangler en hjemmeside og du vil være sikker på at den har det hele, så vil den store pakke være perfækt til dig.
Læs mere om pakken under nøglepunkter.

Shadows
 • Design af hjemmeside

 • 25 Delsider/ Undersider

 • Favicon

 • Hjælp til køb og registrering af domæne

 • 7 formularer

 • SEO

 • 4 Database funktion

 • 4 Dynamiske side til Database

 • Firma Facebook side

 • Facebook plukin

 • Firma instagram side

Nøglepunkter:
-
+

Hjemmesiden i sig selv vil koste 15.000 kr. ex moms. 

Derudover vil der komme løbene omkostninger, til de forskellige faktore som holder hjemmesiden igang. Det kan man regne med vil koste op til 200 kr. om måneden, det kan dog variere alt efter det som man ønsker siden skal indenholde.

Pris:
-
+

Wix

Platform:
-
+

Alle priser er angivet ex moms. Pakker laves i WIX som er et online CMS system til at bygge websites i. WIX  har i dag mere end 170 millioner brugere i 190 lande. WIX gør det muligt at oprette HTML5- websteder og mobilwebsteder ved hjælp af online træk og slip- værktøjer. Du bliver selv ejer af din hjemmside så snart at du har betalt den pakke du har valgt hos os, og derefter overføre vi ejerskabet til dig. Samtidig får du også adgang til selv at kunne rettet og ændre på hjemmesiden såfremt du ønsker at gøre dette, vi gør det dog gerne for dig se mere på vores klippekortsløsninger. Skulle du ønske at lave tilkøb hos WIX, hjælper vi dig selvfølgelig også med dette.

Du har selv pligt til at dække de omkostninger der holder hjemmesiden kørende. 

Ved købet af en hjemmeside er det kundensansvar at give matriale til hjemmesiden.

Vilkår & betingelser:
-
+
Bølget abstrakt baggrund

Hos JPMag fokusere vi ikke kun på din hjemmeside!

Vi har en general ide om at en hjemmesiden skal være et centralt punkt for din virksomheds online præsentation. Men har man ikke styr på de andre kanaler så som SoMe osv. giver det det forkerte indtryk til dine kunder. Derfor søger vi for at integrere din virksomheds præsentation, så bræt så muligt med vores pakke løsninger.

Hvad siger vores kunder?

JPMag hjælper dig med at få lavet din hjemmeside præcis ud fra dine ønsker. Konceptet med at få udarbejdet et gratis forslag til din hjemmeside holder, og du har muligheden for at sætte dit eget præg på resultatet, inden du vælger hvilken pakke du ønsker skal følge med lancering af den hjemmeside. Jens Phillip er yderst behagelig at arbejde sammen med, og udover at han kan sit kram omkring opsætningen af hjemmesiden, så har han ofte også gode ideer til funktionalitet samt hvordan du kan sikre, at din hjemmeside bliver set af flest mulige. Jeg kan kun give JPMag mine allerbedste anbefalinger.

Water Drops
bottom of page