top of page

Info Pakke

8.500 kr.

Pakke beskrivelse:

Ønsker du en minimalistisk hjemmeside med formålet at vise din virksomhed til verden. Så vil den "Lille" løsning være passende til dit behov.
Hjemmesiden opbygges i WordPress som er verden førende CMS-system.
WordPress står for 66% af alle CMS opbyggede hjemmesider, og 33% af alle de hjemmesider som er lavet, og er publicerede på internettet.

Shadows
  • Design af hjemmeside

  • 5 Delsider/ Undersider

  • Favicon

  • Hjælp til køb og registrering af domæne

  • 2 formularer

  • Hjælp til forstålse af interface 

Nøglepunkter:
-
+

Hjemmesiden i sig selv vil koste 8500 kr. ex moms.

Derudover vil der komme løbene omkostninger, til de forskellige faktorer som holder hjemmesiden igang. Det er dog noget som kommer an på den hjemmeside som skal laves. omkostningerne kan f.eks. komme fra plugins eller andre hjemmesidefunktioner.

Pris:
-
+

WordPress

Platform:
-
+

Alle priser er angivet ex moms. pakken laves i WordPress som er den mest almindelige måde at lave en hjemmeside på. Systemet bruges til både store og små virksomheder, grundet dets mange forskellige muligheder/ funktioner.

du også adgang til selv at kunne rettet og ændre på hjemmesiden såfremt du ønsker at gøre dette, vi gør det dog gerne for dig se mere på vores klippekortsløsninger.

Du har selv pligt til at dække de omkostninger der holder hjemmesiden kørende.

Ved købet af en hjemmeside er det kundens ansvar at give materiale til hjemmesiden.

Skulle du ønske at lave tilkøb hos WordPress, hjælper vi dig selvfølgelig også med dette.

Vilkår & betingelser:
-
+
Bølget abstrakt baggrund

Hos JPMag fokusere vi ikke kun på din hjemmeside!

Vi har en general ide om at en hjemmesiden skal være et centralt punkt for din virksomheds online præsentation. Men har man ikke styr på de andre kanaler så som SoMe osv. giver det det forkerte indtryk til dine kunder. Derfor søger vi for at integrere din virksomheds præsentation, så bræt så muligt med vores pakke løsninger.

Hvad siger vores kunder?

JPMag hjælper dig med at få lavet din hjemmeside præcis ud fra dine ønsker. Konceptet med at få udarbejdet et gratis forslag til din hjemmeside holder, og du har muligheden for at sætte dit eget præg på resultatet, inden du vælger hvilken pakke du ønsker skal følge med lancering af den hjemmeside. Jens Phillip er yderst behagelig at arbejde sammen med, og udover at han kan sit kram omkring opsætningen af hjemmesiden, så har han ofte også gode ideer til funktionalitet samt hvordan du kan sikre, at din hjemmeside bliver set af flest mulige. Jeg kan kun give JPMag mine allerbedste anbefalinger.

Water Drops
bottom of page